O podjetju PDF natisni

Podjetje Vknjižba d.o.o. je specializirano podjetje za celovito pravno podporo v vseh postopkih v zvezi z nepremičninami. Storitve ponujamo na območju celotne Slovenije.

Kakovost storitev zagotavljajo večletne izkušnje naših pravnih strokovnjakov na področju reševanja pravnih vprašanj povezanih z nepremičninami. To med drugim vključuje urejanje statusa zemljišč, pravno podporo prometu z nepremičninami, delitve večstanovanjskih stavb na posamezne dele, izvedbe vpisov v zemljiško knjigo in podobno. Naši strokovnjaki so uredili zemljiškoknjižni status in etažni vpis večjega števila večstanovanjskih stavb in apartmajskih naselij.

S kvalitetno storitvijo želimo pomagati vsem strankam, ki želijo vknjižiti etažno lastnino, saj se je vpis etažne lastnine v praksi izkazal kot zelo zamuden proces velikokrat povezan z kopico težav. Ker se zaradi vse zahtevnejših in kompleksnejših pravnih razmerij v povezavi z nepremičninami veča potreba po urejanju pravnega statusa nepremičnin, vidimo naše poslanstvo v zagotavljanju skrbnosti in konstantne varnosti razmerij glede nepremičnin. Nepremičnine so namreč premoženjske naložbe z največjo težo za posameznika.

Za učinkovito delo smo razvili edinstveno aplikacijo, ki nam omogoča, da vpis etažne lastnine urejamo hitreje in ceneje. Uporaba aplikacije, razvite posebej za naše delo, zmanjšuje možnosti za napake pri našem delu na minimum.

VKNJIŽBA nepremičninski postopki d.o.o.
Stegne 27
1000 Ljubljana

Davčna št.: 84832045
Matična št.: 3467635000
Osnovni kapital: 7.500,00 EUR
Družba je registrirana pri Okrožnem sodišču v Ljubljani

TR: SI56 2900 0005 2024 449 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)

 
RocketTheme Joomla Templates