Privolitev uporabe piškotkov zaradi spremenjene zakonodaje PDF natisni

Da ste lahko prišli na našo spletno stran so se na vaš računalnik namestili najnujnejši piškotki (angl. cookies), v obliki nekaj majhnih začasnih datotek, ki so nujni za prikaz in delovanje naše spletne strani ter jih ni mogoče onemogočiti.

Piškotki so nepogrešljivi del brskanja po svetovnem spletu in so namenjeni temu, da se stran lahko prikaže na sprejemljiv način in da je uporabniška izkušnja običajna. Piškotki povezani z našo spletno stranjo se namestijo le začasno, niso kakorkoli škodljivi in niso namenjeni zbiranju občutljivih podatkov uporabnika ali kakršnemu koli obdelovanju podatkov uporabnika (omogočajo ogled naših spletnih strani uporabniku in zbiranje anonimne statistike obiska).

Če se ne strinjate z uporabo piškotkov, prosimo da spremenite nastavitve v vašem spletnem brskalniku ali zapustite spletno stran. V primeru nadaljevanja uporabe spletne strani se s prvim naslednjim klikom na vsebine šteje, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zahvaljujemo se za razumevanje in vam želimo prijetno pregledovanje informacij na naši spletni strani.

 
Novo - cenitve nepremičnin PDF natisni

Naše storitve smo razširili s storitvami s področja cenitev nepremičnin. Cenitve izvaja naš cenilec z licenco, ki je vpisan v imenik sodnih cenilcev pri Ministrstvu za pravosodje.

Cenitve izvajamo strokovno in po ugodnih cenah. Preberite več s klikom tukaj.

 
Obvestilo PDF natisni

Nedavno je Državni zbor sprejel novelo Zakona o zemljiški knjigi (ZZK-1C), ki s 1.5.2011 določa obvezno elektronsko vlaganje zemljiškoknjižnih predlogov. ZK predlogi se z novelo vlagajo preko kvalificiranih vlagateljev (notarjev, odvetnikov,...) ali osebno pri sodišču na zapisnik.

Zainteresirane naročnike naših storitev obveščamo, da naše podjetje izpolnjuje pogoje za kvalificiranega vlagatelja zemljiškoknjižnih predlogov in posledično lahko neposredno izvaja vpise v zemljiško knjigo za naše stranke tudi po 1.5.2011.

 
Kako Vam lahko pomagamo? PDF natisni

Podjetje VKNJIŽBA d.o.o. združuje strokovnjake za nepremičninsko pravo.

Med drugim Vam ponujamo:

  • Celovito ureditev etažne lastnine stanovanjskih in poslovnih stavb
  • Delitve manjših in večjih stavb na več samostojnih enot
  • Celovito pravno podporo poslom z nepremičninami
  • Splošne vpise v zemljiško knjigo za urejanje statusa nepremičnine
  • Pravno svetovanje in preverjanje statusa nepremičnin
 
Zakaj najeti naše podjetje? PDF natisni

Smo prvo specializirano podjetje

Specializirani smo za urejanje pravnih vprašanj v vseh vrstah postopkov povezanih z nepremičninami, s posebnim poudarkom na urejanju etažne lastnine večstanovanjskih in poslovnih stavb. Zaradi specializacije in poznavanja področja dela imamo delo organizirano in optimizirano tako, da lahko zagotovimo hitrejšo, ugodnejšo in kvalitetnejšo storitev. Razvili smo tudi edinstveno aplikacijo, ki nam omogoča hitrejšo pripravo dokumentov za več nepremičnin ali strank naenkrat.

Popolna storitev

Popolnoma se prilagodimo potrebam stranke. Pridemo tudi k vam na teren, za vas uredimo stvari pri notarju in prevzamemo organizacijo celotnega postopka, vključno z pripravo vseh dokumentov in izvedbo vpisov v zemljiško knjigo.

Dolgoletne izkušnje

Naše podjetje združuje pravne in ekonomske strokovnjake, ki so specializirani za nepremičninsko pravo in urejanje etažne lastnine, zato lahko zelo učinkovito svetujemo strankam in hitreje, ter celoviteje urejamo vse v zvezi z vpisom etažne lastnine.

 
RocketTheme Joomla Templates